Juventus reagovao - Povređeni Pogba dobija zamenu!

Autor: Lazar Nikolić
petak 29.07.2022.
10:30
Izvor: Sportske.net

Pronašli rešenje u redovima velikog rivala.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Vratio se Pol Pogba na velika vrata u Juventus, ali se teško povredio i pre povratničkog debija u dresu "stare dame". Francuzu je stradalo koleno. Možda će morati i na operaciju, a svakako ga očekuje duža pauza, zbog koje bi mogao da propusti i Mundijal u Kataru.

U Juventusu nemaju mnogo vreme, sezona u Seriji A počinje za dve nedelje, a "rupa" nastala posle Pogbine povrede mora da se popuni.

Stidljivo se pominjao dolazak Sergeja Milinkovića Savića, ali je Srbin trenutno preskup za "crno-bele", Lacio traži 70.000.000 evra, koliko "bjankoneri" nemaju u ovom trenutku.

Jeftinija i u Juveu se nadaju realna opcija jeste vezista Napolija Fabijan Ruiz. Italijanski mediji pišu da klub iz Torina sprema prvu zvaničnu ponudu za 26-godišnjeg Španca kome ugovor sa Napolitancima ističe narednog leta.

Upravo ovaj podatak mogao bi da ima ključnu ulogu u nameri Juventusa da od velikog rivala kupi standardnog prvotimca. Ruiz je u Napoliju od 2018. godine kada je došao iz Betisa, odigrao je preko 150 utakmica za "partenopeje" i osvojio  Kup Italije.

Došlo je vreme za iskorak u karijeri, a to bi označio prelazak u Juventus. Napoli može da bira, da li da Ruiza proda ovog leta ili ga ostavi za narednu sezonu i od njega ne zaradi ništa.

Pitanje je koliko bi Juventus ponudio za Španca, njegova cena je oko 50.000.000 evra, svakako je dosta jeftiniji od Sergeja, da li i dovoljno za "bjankonere" saznaćemo uskoro.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke