Juventus - Samit na vrhu, Alegri tražio tri pojačanja, Srbin sve bliži!

Autor: Boris Jovanović
utorak 02.08.2022.
07:33
Izvor: Sportske.net

"Bjankonerima" se žuri, povrede sve iskomplikovale...

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Posle povrede Pogbe i MekKenija Juventus mora da se vrati na pijacu, kada su vezni igrači u pitanju. Bez obzira na to što su se dva vezna igrača povredila, priča se da to neće sprečiti klub da proda Rabioa što nameće dovođenje još jednog veziste. Prva meta je Paredes za koga PSŽ traži 20 miliona, a alternativa bivši plej kluba Miralem Pjanić. On bi mogao da stigne na pozajmicu, ali bi morao da se odrekne dela plate.

Što se tiče odbrane, Bleki Milenković je prva opcija. Danas svi mediji prenose da se čeka prodaja Ruganija, bilo Bolonji, bilo bivšem klubu Empoliju, kako bi se otvorilo mesto za Srbina. 

Rugani ipak ima veliku platu da bi pomenuti klubovi to mogli da priušte, jedna od varijanti je da Juventus finansira deo, odnosno da pošalju fudbalera na pozajmicu sa otkupom.

U napadu i dalje nema rešenja. Alegri koji će danas razgovarati sa čelnicima o prelaznom roku ne odustaje od Morate koji se uklapa idealno kao podrška Vlahoviću, ali Atletiko neće spustiti cenu. Pričalo se o Verneru, no to je nemoguća misija, a oči su uprte u Martensa, videćemo hoće li Belgijanac počiniti izdaju i stići iz Napolija među "Bjankonere". On je slobodan igrač, ima dosta ponuda, svakako da je dres "Stare Dame" primamljiv. Od drugih opcija, teško da će Bolonja pustiti Marka Arnautoviča, a Mjuriel iz Atalante nije baš po ukusu trenera.

Naravno, priča se i o Sergeju Milinković Saviću, ali to je gotovo nemoguča misija s obzirom na cenu. Mnogo toga će biti jasnije danas posle pregleda i konačne odluke oko Pogbe, da li ide na operaciju ili će se odlučiti na konzervativni tretman. 

U svakom slučaju prelazni rok ni izdaleka nije završen, kako što se tiče kupovina, tako i kada su odlasci, na prodaju su, kako rekosmo Rabio, ali i Artur, Aleks Sandro, otišao je Remzi koji je potpisao za Nicu. 

Italijanski šampionat počinje za desetak dana, pre toga Juventus u generalnoj probi igra sa Atletikom, a ako želite možete da podržite "Bjankonere" u borbi za titulu prvaka Italije, proverite kvote na AdmiralBet. Mi i dalje verujemo da je Inter prvi favorit.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke