Juventusov konkurs za Pogbinu zamenu, Holanđanin od 60.000.000 ili reprezentativac Španije?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 07.03.2024.
18:30
Izvor: Sportske.net

Kako god da se završi žalba Pola Pogbe na četvorogodišnju suspenziju iz fudbala, jasno je da je Juventusu potrebno nekoliko pojačanja na sredini terena.

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

O tome piše i Gazeta delo Sport koja je otkrila da je direktor "Bjankonera" Kristijano Đuntoli uživo pratio meč između Real Sosijedada i Pari Sen Žermena kako bi ispratio igre nekoliko potencijalnih pojačanja.

Navodno, jedna od opcija Juventusa jeste vezista baskijskog kluba Mikel Merino kojem ugovor sa Sosijedadom važi do leta 2025. godine, pa postoji ozbiljna mogućnost da ga Italijani dobiju po nešto nižoj ceni.

Gazeta takođe ističe da je Đuntoli sa velikim interesovanjem ispratio i igru Robina Le Normana koji igra na poziciji centralnog defanzivca, ali i veziste Pari Sen Žermena Fabijana Ruiza.

I pored toga, navodi se da je prioritetna meta Juventusa u ovom trenutku fudbaler Atalante Teun Kopmajners za kojeg je zainteresovan i Liverpul.

Holanđanin bi navodno koštao 60.000.000 evra, ali je Juve spreman da Atalanti ponudi i Matijasa Sulea koji igra odlično na pozajmici u Frosinoneu kako bi smanjili cenu.

Kao potencijalna pojačanja Juventusa spominju se i reprezentativac Srbije Lazar Samardžić, kao i Bolonjin Luis Ferguson i fudbaler Šahtjora iz Donjecka Georgij Sudakov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke