Juventusov plan B, na radaru štoper Katalonaca?

Autor: Stefan Matić
nedelja 14.04.2019.
18:16
Izvor: Sportske.net

Italijani tragaju za idealnim pojačanjem u defanzivi.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Proteklih nedelja šampion Italije je bio jedan od favorita za potpis mlađanog kapitena Ajaksa De Lihta, ali čelnici Juventusa su svesni da će velika konkurencija samo povećati cenu Holanđanina.

Štopera juri sijaset evropskih velikana, Juventus nije spreman da duboko zarije svoju ruku u džep kada su u pitanju defanzivci.

Pored De Lihta meta Paratićija i kompanije je bio nezadovoljni Rafael Varan koji je priznao da razmišlja o selidbi van Madrida, međutim kraljevski klub je saopštio da Francuza neće prodati ispod cene to jest za manje od 500 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula francuskog štopera.

Mundo Deportivo prenosi da bi u slučaju neuspeha pregovora oko dve pomenute mete, čelnici Juventusa stupili u kontakt oko transfera još jednog Francuza, ovog puta iz Barselone, u pitanju je Samjuel Umtiti.

Nekadašnji igrač Liona se spominjao par puta u vezi sa londonskim Arsenalom gde bi ponovo zaigrao sa nekadašnjim saigračem iz francuskog kluba, Aleksandrom Lakazetom.

Geret Bejl Samjuel Umtiti

Juventus će svakako biti na letnjoj pijaci tražeći rešenje za svoje već iskusne štopere, već jedan ih napušta na kraju tekuće sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 14.04.2019
21:53

Ja mislim da Umtiti ostaje u Barci, posto je Pike vec u godinama i nece moci da igra svaku utakmicu, zato ce ostati Umtiti da umesto Pikea, a dok Holandjanin koji ce doci i francuz koji vec igra Lengle oni ce biti mozda glavni? Ai svakom igracu treba rezerva, zato Umtiti ostaje!

avatar
Paul Kersey
Sunday, 14.04.2019
21:47

Treba da se ratosiljaju Vermalena a i Pikea da pošalju u penziju i izmisle mu neko mesto u upravi. Umtiti, Lengle, De Light i Todibo su tu.

avatar
JC\'90
Sunday, 14.04.2019
21:23

Ne vidim razlog da Barsa proda Umtitija. De Liht ako dodje treba da igra u tandemu sa Umtitijem.

avatar
V84
Sunday, 14.04.2019
21:07

Umtiti je bio masina u prvom delu prosle sezone, zid mu nije bio ravan. Igrao je i za sebe i za pikea koji je blago receno bio u ekstremnom padu forme u tom periodu. posle toga nakon sto je produzio ugovor kao da je poceo malo manje da se trudi, zatim i povreda kolena... mozda je najbolje resenje uzeti masnu lovu za njega jer je po svemu sudeci i mentalno i fizicki labilan.

avatar
Nenadd
Sunday, 14.04.2019
18:58

Ne ide Umtiti nigde, vec Vermalen

avatar
Anonymous Official
Sunday, 14.04.2019
22:44

Pa ako dodje de Light bice visak ili ce sam traziti da ode gdje ce biti standardan.

avatar
Anonymous Official
Monday, 15.04.2019
18:58

Nenadd ima ali niko od njih ne zeli da bude druga opcija

avatar
Nenadd
Monday, 15.04.2019
16:23

Ima dovoljno utakmica u sezoni za 3 stopera + cetvrti kao backup