Juventusu gori pod nogama, rešenje se samo nameće!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 12.12.2021.
10:10
Izvor: Sportske.net

Rizik kao jedini izbor.

EPA-EFE/ALESSIO MARINI
EPA-EFE/ALESSIO MARINI

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa nikako da pronađu sebe ove sezone, a subotnji remi protiv Venecije i hronična neefikasnost napadača dodatno je zbila redove nekadašnjeg višestrukog šampiona Italije pred januarski prelazni rok.

Osim već uobičajenih povreda sa kojima se tim Masimilijana Alegrija susretao od početka sezone, hronična neefikasnost ih takođe tišti mesecima unazad, a ove nedelje načinjeni su prvo koraci kako bi se rešila.

Kako prenose portal "Footmercato", Vanda Ikardi, supruga i agent napadača PSŽ-a Maura, sastala se ove nedelje sa predsednikom Juventusa Andreom Anjelije kako bi razmotrili mogućnost da njen muž već u januaru pojača "Staru damu".

Ikardi je u senci neprikosnovenog napadačkog trija PSŽ-a Mesi-Mbape-Nejmar i od starta sezone ne dobija pravu priliku kod Maurisija Poketina.

S obzirom na to da mu ugovor ističe tek na leto 2024. godine očekivano je da će Juventus pokušati da izdejstvuje pozajmicu, mada posao neće ići lako imajući u vidu da je Vanda razgovarala i sa još nekolicinom klubova iz Italije.

Nema sumnje da je Ikardi prioritet svih prioriteta u predstojećem prelaznom roku za Juventus. 

Odlaskom Ronalda, Juventus nije pronašao "top skorera", a Alvaro Morata i Mojze Ken pokazali su da nisu klasa za Juventus.

U kakvoj se situaciji Juventus nalazi dovoljno svedoči to da tržišna vrednost jedino nije opala reprezentativnom evropskom šampionu Federiku Kjezi, a da su svi ostali u "minus fazi".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke