Juveova "podvala" sa Pogbom, evo ko će najviše profitirati!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 17.05.2022.
11:07
Izvor: Sportske.net

De Liht ubira plodove.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaler Juventusa Matijas de Liht ušao je u pregovore sa ovim klubom oko produžetka saradnje i ukoliko ne bude problema staviće paraf na vernost do leta 2026. godine.

Juventus je u ponedeljak imao sastanak sa Rafaelom Pimentom, čovekom od poverenja pokojnog Mina Rajole, zastupnika Pola Pogba, koji bi ovog leta posle šest godina mogao da se vrati u Torino.

Upravo je zbog najavljenog sastanka o budućnosti Pogbe potegnuta tema De Lihta, kojem ugovor ističe na leto 2024. godine i čija razjašnjenje statusa je bilo ključno u narednom periodu za Juve.

Samo dan kasnije pred novinare je izašao direktor Juventusa Mauricio Arivabene rekavši da sastanak nije bio u vezi sa Pogbom, jer klub prvo želi da razgovara sa Mančester junajtedom, već se rešavala De Lihtova sudbina.

Prema informacijama koje je preneo portal Gol, Juventus nakon rastanka sa Đorđom Kjelinijem želi da gradi budućnost u odbrani oko mladog holandskog štopera i njega vidi kao dostojnog naslednika italijanskog veterana.

I do je transfer Pogba i dalje u magli, isti izvor prenosi da je Anhel Di Marija sve bliži prelasku u Torino nakon što mu 30. juna bude istekao ugovor u PSŽ-u.

Prethodnih dana spominjao se Ivan Perišić iz Intera, kojem je dvogodišnji ugovor na stolu, ali još ništa konkretno nije urađeno po tom pitanju.

Osim Kjelinija i Dibale, klub će sigurno napustiti i Federiko Bernardeski, vrlo izvesno i Alvaro Morata, dok je još maglovit status Rabioa, Artura i Aleksa Sandra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke