Kad ne može sa Atletikom, Barsa trampi sa Milanom?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 19.07.2021.
20:35
Izvor: Sportske.net

Katalonci uporni u poslovima gde je uključena trampa bez novca.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona je zatvorila vrata Atletiku u pregovorima za trampu Grizman-Saul, ali je sada na stolu nova.

Skaj sport je večeras otkrio da je Milan spreman da pošalje Alesija Romanjolija u zamenu za Filipea Kutinja ili Miralema Pjanića.

U prvom planu je ipak Kutinjo, a Milanova ponuda navodno glasi - 20 miliona evra + Romanjoli. Barsa je i u ovoj priči luzer, jer je Romanjoli pao u drugi plan dolaskom Tomorija, a istovremeno i mora biti na sniženju pošto je ušao u poslednju godinu ugovora. Stoga je Romanjoli u ovom trenutku od male tržišne vrednosti.

S druge strane, Barsa mora da razmišlja i iz drugog ugla - da uštedi 20 miliona evra koje automatski mora da plati ako Kutinjo odigra još 10 utakmica, ali i da skine njegovu ogromnu platu sa platnog spiska. Zato u ovoj priči možda i ima dima i vatre.

Što se tiče Pjanića, njegov agent Fali Ramadani već pregovara sa Interom i Milanom koji ga žele u svojim redovima. Naravno, u slučaju da on ode na "San Siro", teško da bi Barsa mogla da izvuče i još koji milion evra. 

Naravno da ovo nisu potencijalno idealni poslovi za Barsu, ali dovoljno pokazuju kakvu su ekonomsku ruinu za sobom ostavili Bartomeu i njegova "bagra"...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke