Kad Partizanovac i Zvezdaš udruže snage, titula je na vidiku!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.05.2021.
19:10
Izvor: Sportske.net

Utisak pokvaren u finišu, ali bez obzira, prednost na vrhu tabele je uvećana.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Šampionat Slovenije ulazi u samu završnicu, a osvajanju titule sve je bliža ekipa ljubljanske Olimpije.

Ljubljančani su danas u poslednjoj utakmici 31. kola remizirali na svom terenu sa ekipom Aluminija rezultatom 2:2, ali zahvaljujući porazu drugoplasiranog Maribora od Celja, Olimpija je svoju prednost na vrhu tabele uvećala na pet bodova razlike u odnosu na prvog pratioca, pet kola pre kraja sezone.

Aluminij, koji vodi veliku borbu za opstanak sa Celjem, poveo je danas u 12. minutu golom Peteka, a preokret lideru doneli su bivši fudbaleri Crvene zvezde i Partizana.

Bivši Zvezdin kapiten, štoper Vujadin Savić je izjednačio u 57. minutu meča, a za preokret se pobrinuo bivši krilni napadač Partizana Đorđe Ivanović, koji je mrežu gostiju pogodio u 70. minutu, što mu je 11. gol ove sezone u šampionatu Slovenije.

Bila je Olimpija na pragu važne pobede, ali u samom finišu, bod nade za Alumunij je doneo Krefl iz jedanaesterca u 85. minutu susreta. Dodajmo još da je u gostujućem timu među starterima bio još jedan bivši fudbaler Partizana, mladi vezista Armin Đerlek, koji je zamenjen sredinom drugog poluvremena.

Vrh tabele: Olimpija 58, Maribor 53, Mura 52 boda...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke