Kada će Vlahović potpisati novi ugovor? Dušan ima odgovor!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 20.07.2021.
12:15
Izvor: Sportske.net

Oklevaju.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Srpski fudbaler Dušan Vlahović i dalje nije potpisao produžetak ugovora sa Fjorentinom, iako se iz kluba najavljuje da će se to dogoditi.

Šuška se konstatno o budućnosti Dušana Vlahovića. Prvobitno su brojni evropski klubovi bili u redu za srpskog napadača, a Fjorentina je silno želela da Vlahović ostane barem još jednu godinu na "Artemio Frankiju", dok Duća nije imao ništa protiv.

I on smatra da mu je potrebna još jedna približna sezona kao prethodna ne bi li potpuno stasao za novi, veći izazov i spreman je da potpiše poboljšani ugovor prema kojem bi imao znatno veću platu, ali, za sada vlada zatišje.

"Potpisaću ugovor, ali kada bi ga klub bude ponudio", rekao je Vlahović u razgovoru sa navijačima.

Pomalo je "bocnuo" Fjorentinu koja okleva, iako su iz kluba najavili da je započet proces pregovora sa sadašnjim igračima u vezi sa novim saradnjama, očigledno Vlahović još nije došao na red. Trenutno je prva zvezda tima, logično bi bilo da prvobitno porazgovaraju sa njim, ali, za sada, toga nije bilo.

Vlahović je prethodne sezone postigao 20 golova u Seriji A i izazvao je interesovanje nekoliko klubova poput Juventusa, Rome, Totenhema...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke