Kada je gotovo? Mančester Junajted cilja još tri pojačanja! Ovo su opcije!

Autor: Boris Jovanović
sreda 14.08.2024.
08:04
Izvor: Sportske.net

Letnji šoping se nastavlja?

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Nakon De Lihta i Mazrauija koji će se iz Bajerna preseliti na "Old Traford" Mančester Junajted je u ovom prelaznom roku doveo četiri igrača, podsetimo Zirkze i Leni Žoro su bili prva dva potpisa.

Klub nije uspeo da se oslobodi svih prekobrojnih, mada je Doni van de Bek otišao u Đironu, Grinvud u Marsej i Van Bisaka u Vest Hem. Ugovor je od poznatijih igrača istekao Varanu i Marsijalu, čeka se ponuda Fulama za MekTomineja, a zainteresovan je i Napoli.

Još može da ide Lindelef koji je pao u štoperskoj rotaciji, a po svemu sudeći ostaje povratnik Sančo, kao i Entoni. Ponuda za Kazemira nije stigla, mada prelazni rok u Saudi Arabiji traje duže nego u Evropi, ulazi u septembar.

Pa, da li je Ten Hag doveo sve što je želeo?

Nije, i dalje tragaju za zadnjim veznim, Manuel Ugarte je i dalje meta, mada PSŽ ne spušta cenu. Englezi se nadaju da će spustiti rampu u finišu avgusta, a jedna od varijanti je i De Jong. Pre nekoliko godina im je umakao, Holanđanin je želja Ten Haga, bio bi sedmi igrač, ako se ne varamo u ovom timu koga je Ten Hag trenirao u Ajaksu. Barsa nije želela da ga proda, ali potreban im je novac, pa bi na kraju mogli da pristanu.

Postoje i jeftinije varijante kao što su Norvežanin Sander Berge iz Barnlija, ili mladi Brazilac Danilo iz Notingem Foresta.

U odbrani i pored dovođenja dva štopera, žele još jednog i to Brajtvejta iz Evertona, ali suma od 80 miliona evra ih je ohladila.

I na kraju ofanziva, Ferguson iz Brajtona će verovatno biti nova zvezda ostrvskog fudbala, ali i taj transfer koči ogromno obeštećenje. Može se desiti da ga Junajted kapariše, ostavi u "Galebovima", pitanje je koliko bi dobijao šansu pored Hojlunda i novajlije Zirkzea.

Sezonu "Đavoli" počinju već u petak, rival je Fulam na "Old Trafordu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke