Kada se dogovore tata i bata - Mesi napušta PSŽ i dobija najveći ugovor u istoriji sporta!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 30.05.2023.
08:21
Izvor: Sportske.net

Argentinac sasvim izvesno napušta Pari Sen Žermen, a izgleda da je već izabrao novu destinaciju.

EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoroni
EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoroni

Povezane vesti

Sudbina Lea Mesija (35) je i dalje neizvesna zbog činjenice da će mu 30. juna isteći ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Uveliko se spominju različite destinacije kada je u pitanju njegova budućnost, ali sinoć je stigla najnovija informacija.

Francuski Foot Mercato objavio je informaciju da su Mesijevi predstavnici dogovorili sve uslove oko dolaska Argentinca u Al Hilal iz Saudijske Arabije.

Mesi će gotovo sigurno odigrati svoj poslednji meč za PSŽ u subotu protiv Klermona, nakon čega će, tvrdi izvor, postati novi fudbaler Al Hilala.

Selidba u Saudijsku Arabiju će mu za dve godine doneti neverovatnih 1.200.000.000 dolara što će biti najveći ugovor u istoriji fudbala i sporta uopšte.

To je i više nego duplo više od sume koju trenutno inkasira Kristijano Ronaldo u Al Nasru, a od ovog potpisa zaradiće i Leovi predstavnici, otac Horhe i brat koji će dobiti najveću menadžersku proviziju u istoriji fudbala.

Iako se navijači Barselone i dalje nadaju da bi se Argetninac mogao vratiti na Nou Kamp, čitavu situaciju dodatno otežava nestabilna finansijska situacija u Barsi koja bez garancije Primere ne može da ponudi sumu od 50.000.000 evra bruto godišnje, o čemu se već govorilo.

Mesi bi potpisom za Al Hilal postavio nove granice u svetu fudbala, ali teško da će ljubitelji fudbala biti oduševljeni takvom odlukom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke