Kakav bi to napad bio - Anćeloti kupuje u "svom" Milanu?

Autor: Stefan Matić
nedelja 04.12.2022.
22:50
Izvor: Sportske.net

Perez silno želi veliko ime tokom narednog leta.

Povezane vesti

Florentino Perez, jasno, ne odustaje od Kilijana Mbapea. 

Posao oko Francuza je delikatan, posebno što dva kluba (Real Madrid i PSŽ) nisu u dobrim odnosima zbog poslednjeg puta kada su Madriđani pokušali da dovedu superstara Francuske. A i dva vlasnika pomenutih klubova, nalaze se na potpuno suprotnim shvatanjima oko Evropske Superlige. 

Real nastavlja da se povezuje sa zvezdama. Pominjao se i Bruno Fernandeš, mlađani Enco Fernandez iz Benfike, Rišarlison a od skora i Rafael Leao. 

Leao se nalazi sa reprezentacijom Portugala u Kataru, za sada kod Santoša dobija priliku samo sa klupe, ali jasno da se radi o zvezdi u nastajanju. Navijači Milana i simpatizeri Serije A već dobro znaju kvalitete Portugalca, uostalom u Milanovoj šampionskoj sezoni proglašen je za najboljeg igrača Kalča. 

Ugovor Portugalca traje do 2024. godine, pokušaji Milana da produži ugovor sa svojim igračem pre Katara su pali u vodu. U svom ugovoru Leao ima otkupnu klauzulu u visini od 150 miliona evra, možda je baš Real taj klub koji bi je aktivirao na predstojeće na leto.

Pitanje je kako bi ovo "rosoneri" prihvatili, Anćeloti je upisan zlatnim slovima u istoriji kluba sa "San Sira" - teško da bi kupovina Leaa to ugrozila.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke