Kakav dan! Još jedan potpis u Čelsiju!

Autor: Darko Mitrović
petak 04.06.2021.
17:05
Izvor: Sportske.net

Šampion Evrope danas je obavio dva veoma važna posla.

 EPA-EFE/Andy Rain
EPA-EFE/Andy Rain

Povezane vesti

Kažu da tim koji pobeđuje ne treba menjati, a šta tek onda reći za tim koji osvoji Ligu šampiona.

U Čelsiju su za početak odlučili da zadrže one koji su dali značajan doprinos evropskoj tituli i od kojih očekuju isto to i u narednoj sezoni.

Naravno, najvažnije je bilo zadržati trenera Tomasa Tuhela i Čelsi je u tome uspeo, pošto je nemački stručnjak danas potpisao novi ugovor.

Ali, to nije sve kada su današnji potpisi u pitanju.

Ovog popodneva, klub sa Stamford Bridža je objavio da je i sa iskusnim defanzivcem Tijagom Silvom potpisan novi jednogodišnji ugovor.

Brazilac će u septembru napuniti 37 godina, ali iako već veteran, on je prošle sezone odigrao 34 utakmice za Čelsi, postigao dva gola, a bio je akter i finala Lige šampiona protiv Mančester sitija, kada je morao da izađe ranije iz igre zbog povrede.

''Kada smo prošlog leta doveli Tijaga Silvu, znali smo da u tim dovodimo igrača svetske klase. Tijago je tokom ove sezone pokazao svima u Čelsiju svoj ogroman kvalitet, a imao je ogroman uticaj i na terenu i van njega.

Prošlog leta izrazili smo nadu da će Tijago dodati nove trofeje u svoju impresivnu listu, a upravo je to učinio sa našim timom u Ligi šampiona ovog vikenda. Sada se nadamo da će on nastaviti u istom stilu i u narednoj godini'', izjavila je direktorka Marina Granovskaja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke