Kakav potez Reala, stiže idealno pojačanje iz Pariza i to za džabe!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 03.06.2020.
10:01
Izvor: Sportske.net

"Los Blankosi" imaju plan.

EPA-EFE/Fernando Villar
EPA-EFE/Fernando Villar

Povezane vesti

Kako prenosi francuski "Le10Sport", Real Madrid je zainteresovan za 17-godišnjeg fudbalera Pari sen Žermena Tanžija Kuasija.

Ovaj mladi fudbaler je upisao 13 nastupa u dresu "Svetaca" ove sezone, postigao je i dva pogotka u Ligi 1, pokazao je da je prava pretnja po protivnički gol u skoku.

Nastupao je za sve moguće omladinske selekcije Francuske, za kadetsku je upisao čak 24 nastupa.

Ipak, iako mu se predviđa lepa budućnosti, ugovor sa PSŽ mu ističe na kraju meseca i za njegove usluge postoji veliko interesovanje.

Pisalo se da bi mogao da završi u Lajpcigu kao zamena za traženog zemljaka Upamekana, ali se sada u prišu umešao madridski Real.

Procenili su na "Bernabeu" da bi 17-godišnji fudbaler mogao da nasledi Serhija Ramosa u timu jednog dana, kapiten Madriđana je u martu napunio 34 godine, pa bi kroz par sezona mogao i da okači kopačke o klin.

Tangi Tanzi Kuasi Pari sen Zermen PSZ PSG

Tako bi mladi Kuasi mogao da bude još jedna u nizu mladih igrača koje je PSŽ olako pustio, podsetimo da pravu priliku na "Parku Prinčeva" nisu dobili igrači poput Muse Dembelea (Lion), Kingslija Komana (Bajern), Matea Genduzija (Arsenal), Muse Dijabija (Leverkuzen) i Kristofera Nkunkua (Lajpcig), između ostalih.

Baner 2


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke