Kako će izgledati novi Milan? Maldinijeva prva želja Partizanov biser, ko je još na listi?

Autor: Boris Jovanović
utorak 30.03.2021.
08:38
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" se nadaju povratku u elitu, šta je plan?

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Milan će kupiti napadača. Izgleda da Mario Mandžukić nema vremena da ih uveri da zaslužuje šansu, Ibra će imati godinu više, ako se plasiraju u Ligu šampiona biće im potrebna alternativa.

Prvo ime je Dušan Vlahović, mada Fiorentina traži velikih 40 miliona evra. Srbin je sada u zastoju pregovora sa "Ljubičastima" koji ranije nisu želeli da ispune njegove uslove, on ima samo 21 godinu, dao je 12 golova u 27 mečeva i svakako je prva želja Maldinija.

Sličan je Ibrahimoviću, sebe zove "Srpski Ibra", pa bi mogao da stasava uz mentora.

Alternativa je Galo Beloti, "Pevac" ima još godinu ugovora sa Torinom, sada je postao problem, ako ispadnu, sigurno će nakon šest godina otići iz "Bikova". Ali, Urbano Kairo bi ga radije prodao engleskim klubovima koji mogu da ponude više nego Milan.

Osim pomenutog tandema, nešto manje verovatne mete su Rajolini puleni, Boadu i Malen. Prvi je igrač AZ Alkmara, drugi PSV Ajndhovena, Pioli smatra da je potreban iskusniji igrači, ali i neko konstitucije Odsona Eduarda bivšeg igrača PSŽ koji igra za Seltik. On ima 22 godine, dao je 16 golova u škotskom šampionatu. Milan mora da kupi napadača, a ko će to biti, zavisi od finansija, ali i prodaja. Što se tiče ostalih mesta u timu, Vlašić iz CSKA ostaje meta, on je ofanzivni vezista, Milan želi da otkupi Tomorija od Čelsija, Dalota od Junajteda, a čeka se odluka Donarume. U ovom trenutku nema dogovora, njegova želja je da ostane, ali pitaće se Rajola. Ako ode, Huan Muso iz Udinezea je prva meta, ali u klubu se nadaju da će sjajni golman ipak ostati. Sada je za Milan najvažnije da obezbedi povratak u Ligu šampiona, teško će do titule, čekaju kiks Intera, ali sezona će biti odlična ako se konačno, posle osam sezona pojave u evropskoj eliti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke