Kako će Pep i Lamps biti razočarani, Ole krade najveću želju i to je tek početak trošenja! Šta sledi?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 11.07.2020.
11:20
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će Junajted prvi završiti posao, šta to znači za dalji tok prelaznog roka...

EPA-EFE/TIM KEETON
EPA-EFE/TIM KEETON

Povezane vesti

Izgleda da je Junajted spreman da kupovinom igrača ovog leta smanji jaz u odnosu na Siti i Liverpul, pa i Čelsi.

Naime, glavna vest je da su u najboljoj poziciji da završe posao sa Lesterom oko Bena Čilvela, verovatno najtraženijeg levog beka u PL.

Oni su na putu da dogovore transfer od 70 miliona sa "Lisicama", ili da kao deo sporazuma pošalju i Luka Šoa u Lester.

Čilvela silno želi Čelsi, Gvardiola ga je video kao rešenje za muke na levom beku, posle svih problema koje ima na toj poziciji i koje nije uspeo da reši još od odlaska Kolarova, ali čini se da "Đavoli" imaju više novca, i da bi mogli da dovedu engleskog reprezentativca.

To nije sve, priča se da čekaju rasplet oko Kjeze iz Fiorentine, koga "Ljubičasti" posle pada forme žele da prodaju, Igalo se vraća u Kinu, a Kjeza bi bio sjajan dodatak Rašfordu, Marsijalu i Grinvudu.

baner

Ipak, italijanski reprezentativac je bliži Juventusu, što se veznog reda tiče, izgleda da je završen posao sa Džekom Grilišom iz Vile, prate i Tajrona Mingsa, pošto žele da kompletiraju štopersku liniju.

Džejdon Sančo ostaje meta, ali samo ako Dortmund smanji apetite što je malo verovatno.

Recimo i da će klub prodati Lingarda, Džonsa, od Smolinga očekuju da ga Roma otkupi za 20 miliona, na Roha Solskjer takođe ne računa.


Baner

Sa prodajama, ceh za pojačanja bi mogao da pređe 200 miliona evra, dakle Čilvel, Griliš, napadač i štoper, kao i eventualno spoljni ofanzivni igrač bi učinili da već naredne sezone Junajted bude kandidat za titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 11.07.2020
22:14

Ma kakvi Čilvel i Ģriliš prosek igrači, dajte Sanča, Havertza i Upamekana.

avatar
Barbosa7
Saturday, 11.07.2020
21:15

Bolje da nisam pročitao sve ovo.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 11.07.2020
16:00

Chilwell jeste dobar bek ali Shaw igra dobro u zadnje vrijeme, mislim da nam nije neophodan.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 11.07.2020
13:58

Ako junajted hoce plastikaneri nemaju sanse

avatar
NIKE
Saturday, 11.07.2020
12:53

Čivel ce se isplatiti.. jer je mlad i dobar.. ovaj Griliš mislim da je promasaj.. Kijeza je iskreno prosjek.napadač.. bolje im je cuvati novac za Sanča ili Saula Nigeza.. a United ako docede jednog dobrog stopera imat ce granitnu odbranu.. Bisaka-taj stoper-Megvajer-Čivel jos ispred Matic i Pogba.. bit ce jos zanimljivija Premierliga iduce sezone.. nadam se da ce i Chelsea dovesti jos kvalitetnih igraca pa da opet imamo borbu za titulu u 4 tima.. Liv, City, United i Chels..

avatar
LUZERPOOL
Saturday, 11.07.2020
12:33

Teska glupost, pozicija levog beka popunjena

avatar
yboyka525
Saturday, 11.07.2020
12:12

Dopada mi se sa kojim entuzijazmom igra Grilis, ali ako UTD uzme njega, a citi ili celsi Medisona mislim da su na gubitku. Nekako sam ubedjen da Gvardiola vidi u Medisonu idealnu zamenu za Silvu. Ko god da ga uzme, blago njemu. Vidim ga kao najtalentovanijeg veznjaka na ostrvu.

avatar
The Red Army
Monday, 13.07.2020
12:55

Taj najtalentovaniji veznjak na ostrvu o kom pricas na poslednjih 16 utakmica sto je odigrao ima ucinak 1 gol i 0 asistencija, a Lester je ekipa sto i te kako postize golove, tako da hm, najtalentovaniji nije sigurno..

avatar
The Red Army
Saturday, 11.07.2020
12:05

Ne verujem da ce dovoditi Grilisa ili veznjaka, treba nam desno krilo a to je Sanco, Grinvud je odlican i tek ce biti ali suludo je ocekivati da izgura celu sezonu, uostalom menjace on i Marsijala jer mu je ta pozicija prirodnija nego desno krilo.. Sanco i vrhunski stoper bi trebali biti prioritet, pa posle toga levi bek

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 11.07.2020
11:58

Neka ga uzmu. Nadam se da se okrecemo ka Tagliafiku ili Alexu Tellesu

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 11.07.2020
11:57

Iskreno voleo bih Cilvela jer se vidi da ga Lamps zeli i verovatno ima nesto sto mu kod njega pase. Sto se mene tice pre bi Tea Hernandeza ili Teljesa uzeo i verujem pogotovo ovaj prvi da bi bio bolji izbor.