Kako će se Ronaldo isplatiti Junajtedu?

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 01.09.2021.
10:15
Izvor: Sportske.net

Sjajan potez engleskog velikana.

EPA-EFE/FRANCK ROBICHON
EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Povezane vesti

Povratak Kristijana Ronalda u Mančester junajted ispostaviće se kao odličan potez kluba sa "Old Traforda", gledano iz više uglova, a već u prvih godinu dana mogao bi da donese 30 miliona funti, predviđa analiza stručnjaka.

Portugalac je u petak dogovorio povratak u Junajted nakon 12 godina, a zvaničnu promociju bi trebalo očekivati nakon reprezentativne pauze.

Nema sumnje da će samom pojavom na terenu uticati na partije "Crvenih đavola", ali marketing i finansije diktiraju poslovanje, a i u ovom segemntu Ronaldov povratak je itekako isplativ.

Junajted je platio Ronalda Juventusu 19,8 miliona funti, a jednostavna računica pokazuje da će ime se isplatiti već posle godinu dana.

Ronaldo je sam po sebi veliki brend, a njegov uticaj na društvenim mrežama i među najmlađom populacijom širom sveta je ogroman.

Kada se na sve to uvrste i najveći sponzori današnjice, dobijamo enormne prihode, koji će već tokom prvih 12 meseci nadmašiti troškove na ime plata i bonusa portuglaskog asa.

Do pre samo pet dana o ovome niko nije ni pričao, niti se naslućivalo, ali je Junajted, a to slobodno možemo reći, napravio potez celog letnjeg prelaznog roka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Wednesday, 01.09.2021
11:23

Super!Mozda ce im pobeci Celzi ili Siti. za 15 poena.Ali to nije vazno.Pa ako i ispadnu iz grupne faze, nema veze.Pa iako ne osvoje nista nije vazno.Vazne su pare.Fergi vrati se bar godinu dana.