Kako do Ronalda? Simeone žrtvuje "Grizija"!

Autor: Stefan Matić
subota 23.07.2022.
21:54
Izvor: Sportske.net

Trenutno Madrid deluje kao jedina destinacija za Portugalca.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo ne odustaje od plana da napusti Mančester Junajted. I to posle samo jedne sezone provedene u klubu koji ga je svojevremeno vinuo u nebesa. 

Ten Hag na svakoj konferenciji poručuje kako jedva čeka da započne saradnju sa portugalskim superstarom, ali Ronaldov izostanak sa priprema kluba šalje i više nego jasnu poruku. Pisali smo OVDE i zašto Ronaldo ne vidi sebe na "Old Trafordu" naredne sezone. 

Opcija je bilo mnogo, ali kako sada deluje Ronaldo ima samo jednu - povratak u Madrid, ali ovog puta u dresu "jorgandžija". 

Simeonov Atletiko je imao slabu prošlu sezonu. Igra tima je oscilirala, u jednom trenutku je delovalo da će izostati i Liga šampiona, ali su "jorgandžije" na kraju završile kao trećeplasirane.

Simeone je već deceniju na čelu kluba, Argentinac je učinio Atletiko ozbiljnim timom kojeg nijedan klub ne želi - posebno u dvomeču. 

Međutim, timu trebaju osveženja - veliki povratak Grizmana nije urodio plodom. Francuz je došao na dvogodišnju pozajmicu iz Barselone, proše sezone je zabeležio svega tri gola u Primeri na 29 odigranih utakmica. U Ligi šampiona je bio učinkovitiji sa četiri gola na osam utakmica. 

Dogovor između Barse i Atletika je sledeći, po kraju dvogodišnje pozajmice aktivira se otkupna klauzula u visini od 40 miliona evra. Engleski mediji pominju da bi ta klauzula mogla biti aktivirana tokom ovog leta, kako bi se Grizman otkupio u potpunosti a onda ubrzano i prodao u cilju da se sakupi novac za dovođenje Kristijana Ronalda! 

Komplikovan plan. 

Međutim, Ronaldo ima Mendeša u "rukavu" - a ako neko može da zaključi ovakav posao to je sigurno portugalski super-agent. Kako bi u Madridu vladala pomešana osećanja ako dođe do povratka Ronalda, ovog puta u bojama "jorgandžija".

 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke