Kakva Barsa, moćna Barsa - Štoper se dogovorio sa "blaugranom", čeka se Leva!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 14.07.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Neka nova i opet jaka Barselona.

EPA-EFE/Friedemann Vogel
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Povezane vesti

U jeku priče o finansijskoj krizi u klubu, Barselona je jedan od najaktivnijih klubova ovog leta. Još pre početka prelaznog roka dogovoreni su dolasci štopera Andresa Kristensena iz Čelsija i bivšeg veznjaka Milana Franka Kesija.

Katalonci napreduju u pregovorima sa Čelsijem, i na putu su da dovedu još dvojicu njihovih defanzivaca Sezara Aspilikuetu i Markosa Alonsa.

Juče je ozvaničen dolazak brazilskog krila Rafinje iz Lidsa za 58.000.000 evra, on je potpisao petogodišnji ugovor, a danas stiže još jedna dobra vest za navijače "blaugrane".

Kako javljaju mediji u Španiji, štoper Sevilje Žil Kunde dogovorio je lične uslove za Barselonom.

Mnogo teže će biti dogovoriti se sa Seviljom, imajući u vidu da 23-godišnjak iz Pariza ima još dve godine ugovora sa Andalužanima, tako da će Barsa morati da izdvoji barem 60.000.000 evra za Kundea, koga trener Ćavi izuzetno ceni.

Ipak, šlag na torti bio dolazak Roberta Levandovskog na "Kamp nou", poslata je nova ponuda na adresu Bajerna teška 50.000.000, Poljak želi u Kataloniju, čeka se da Bavarci popuste.

Što se tiče odlaska Frenkija de Jonga, stanje je nepromenjeno. Holanđanin neće u Junajted, a neće ni da mu se smanje primanja u Barsi, što čelnici kluba žele od njega.

AdmiralBet je pripremio sjajan specijal posvećen španskoj Primeri. Ako mislite da Barsa može do titule, odigrajte na Katalonce, kvota je 2.38.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke