Kakva bomba na klupi Njukasla, Argentinac iz snova! A onda slede pojačanja za nevericu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.04.2020.
12:19
Izvor: Sportske.net

Mnogi kažu da će Stiv Brus izgubiti posao jer ne može da privuče velika imena. Ali, ovaj čovek može...

EPA/PETER POWEL
EPA/PETER POWEL

Povezane vesti

Dok čekamo zvaničnu potvrdu preuzimanja Njukasla od strane konzorcijuma koji predvode Saudijci odnosno Bin-Salman, navijači već prave razne varijante kada je u pitanju novi menadžer, ali i igrači.

Stiv Brus se plaši smene, iako je imao solidnu sezonu do sada, a niko od novih vlasnika nije stupio u kontakt sa trenerom.

Jasno, ređaju se imena poput Alegrija i Poketina, kao kandidati za klupu, ali se konzorcijumu koji je od Ešlija kupio klub za 300 miliona funti ne žuri. Oni navodno žele da Brus završi ovu sezonu, osam su bodova iznad linije ispadanja, trebalo bi lako da zadrže status.

Ali, ono što je ključ je veliko trenersko ime, koje bi privuklo velike igrače. Jer, Njukasl će sigurno imati novca da recimo plati Drisu Mertensu više nego Inter, ili nekom drugom slobodnom agentu, ali samo neki veliki trener može da ubedi igrače tog kvaliteta. Recimo, govori se da bi Arturo Vidal sigurno stigao, u slučaju da Maks Alegri preuzme "Svrake".

Baner


Male su šanse da se vrati Benitez, a jedna od jeftinijih opcija bi bio Favr iz Dortmunda.

Igrači?

Njukasl je spreman da pregovara sa Aston Vilom oko Griliša, koga želi Junajted, ali to je već teška misija, no, osim Vidala i Martensa, mediji u Saudijskoj Arabiji pominju još nekoliko imena.

Alfredo Morelos iz Rendžersa je takođe meta, kao i nekoliko mlađih igrača poput Sumarea iz Lila koga žele veći klubovi. Pominje se i Vilijan koji će takođe biti slobodan, ali kako rekosmo sve zavisi od menadžera, novca ima, ali bi samo veliko ime na klupi privuklo one najbolje igrače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paklena pomorandza
Tuesday, 21.04.2020
16:06

E tek sada ima da nas ubiju u pojam sa novog zamka,te ovo te ono,te bomba,te kasikara itd....

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 21.04.2020
14:15

Ljudi ocekuju previse, doci ce mozd 4 igraca u prelaznom roku pa kroz 3g stvore dobru ekipu nmgu dovesti kompletan tim...

avatar
Uncounquered
Tuesday, 21.04.2020
12:32

2x sam citao tekst da vidim dal nisam propustio nesto...i dalje trazim tu "bombu" na klupi koju ste najavili u naslovu, a ispade da su samo nagadjanja za par imena,a isto tako i za igrace.

avatar
Mirjevac
Saturday, 25.04.2020
22:33

Bas tako, Poketino ima jos dve godine vazeci ugovor sa Totenhemom i on dobija 10 miliona godisnje, i on sigurno nece da dodje da radi kad vec ima te pare, tek mozda kad mu isteekne ugovor za dve godine! Covek sedi i oma deset miliona!