Kakva priča! Menadžer Duško Tošić realizovao spektakularni transfer, Turci u neverici!

Autor: Darko Mitrović
petak 24.12.2021.
22:26
Izvor: Sportske.net, Kurir

Da sve bude uzbudljivije, potpis se dogodio u poslednjim minutima prelaznog roka.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Da li ste znali da je Duško Tošić postao menadžer?

Za mnoge je to još uvek novost, ali on se već može pohvaliti prvim spektakularnim poslom koji je realizovao na samom kraju letnjeg prelaznog roka.

Naime, upravo Tošić stoji iza odlaska Miralema Pjanića letos iz Barselone u Bešiktaš na pozajmicu, to je bio njegov prvi posao u novoj ulozi, iako tada još uvek nije doneo odluku o okončanju karijere, pogotovo jer se najavljivao i njegov povratak u Crvenu zvezdu.

Stvari su se tih dana odvijale kao na filmu, a Tošić je sve otkrio u opširnom razgovoru za ''Kurir''.

''Imao sam nekoliko ponuda ovog leta, ali ja sam čekao Bešiktaš. Hteo sam da karijeru završim u samo dva kluba, ili u Crvenoj zvezdi, ili u Bešiktašu. U Turskoj je smanjen broj stranaca i ja sam čekao da se poveća kvota. Sedim ja tako u Istanbulu sa trenerom Bešiktaša Sergenom Jalčinom, čekam da se otvori to jedno mesto stranca. A, on mi kuka, treba mu vezni igrač. Setim se odmah Pjanića, kontaktiram njegovog agenta Nermina Džengisa i bukvalno za nekoliko minuta završimo transfer. Trener Sergen Jalčin nije mogao da veruje da je dobio igrača Barselone. Bio je u čudu'', otkriva Tošić.

Međutim, problem je što se to događalo poslednjeg dana prelaznog roka, 2. septembra, pa je sve moralo veoma brzo da se organizuje, u čemu se Tošić takođe odlično pokazao.

''Nije bilo vremena za avionske linije. Tada sam poslao privatni avion iz Beograda za Sarajevo, kojim je Pjanić stigao u Istanbul. Bukvalno smo posle lekarskih pregleda, posao završili četiri minuta pre ponoći. Bilo je neverovatno! Eto, poserećilo mi se, da prvi transfer bude veliko ime'', prezadovoljan je Tošić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke