Kakva trka za Hrvata, čeka ga ugovor karijere!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.10.2021.
15:10
Izvor: Sportske.net

Slatke muke za hrvatskog reprezentativca.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Iskusni hrvatski vezista Marcelo Brozović od početka sezone uživa veliko poverenje trenera Intera Simonea Inzagija, standardni je prvotimac, ali činjenica da mu narednog leta ističe ugovor neminovno nameće i temu njegovog potencijalnog transfera u skorije vreme.

Italijanska ''Gazeta'' otkriva da su za Brozovića intertesovanje već pokazali  Pari Sen Žermen, Mančester junajted ili Totenhem, a istovremeno Inter pokušava da produži saradnju sa odličnim fudbalerom i što pre prebrine brigu oko njegovog ostanka na ''Meaci''.

On u Interu zarađuje oko tri i po miliona na godišnjem nivou, ali sada očekuje mnogo više za potpis novog ugovora, navodno čak šest miliona.

Poznati italijanski novinar Fabricio Romano je najavio da će Inter novi ugfovor Brozoviću ponuditi već po završetku reprezentativne pauze, ali pomenuti velikani iz Engleske i Francuske pomno prate razvoj situacije i verovatno bi mogli da ispune Brozovićeve finansijske zahteve, što celu priču čini zanimljivijom.

Dakle, čeka se naredni potez Intera, a onda će odgovori uslediti sa različitih strana. Kako god da bude, Brozoviću se smeši ugovor karijere, da li u Interu ili nekom drugom klubu možda i nije toliko bitno.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke