Kakvi su planovi Luke Jovića? Napadač Reala dao odgovor: "Nisam slučajno došao u Madrid!"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 28.07.2021.
11:53
Izvor: Sportske.net

Gde će igrati Luka Jović u novoj sezoni?

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Napadač Real Madrida i srpske reprezentacije Luka Jović rekao je da želi da se dokaže treneru Karlu Anćelotiju ovog leta, ali i da je opcija odlazak na pozajmicu.

Srpski napadač se nije najbolje snašao u Real Madridu, pa se zimus vratio u Ajntraht na pozajmicu do kraja sezone. Krenuo je furiozno sa dva gola na prvoj utakmici, a potom opet stao, dok je prednost ipak imao Andre Silva. 

Jović je sada na ispitu da se dokaže Anćelotiju i zaradi svoje mesto u Realu koji bi opet mogao da ga pošalje na pozajmicu.

"Znam koji su moji ciljevi. Trudim se da ostavim pozitivan utisak i da pokažem ono što je najbolje. Mnogo toga se dogodilo u protekle dve godine. Sigurno da je moglo da bude bolje, želim da konačno i bude bolje. Nisam slučajno došao u Real Madrid", rekao je Jović za "Tanjug", a preneo "RTS".

Ukoliko bi to bila pozajmica, Jović navodi da bi to prihvatio uz određene uslove.

"Nekoliko stvari bi za mene bile važne - da to bude kvalitetna liga i da imam prostora da igram. Posle ovoliko dugo vremena gde sam bio više van terena nego na terenu, u mojim godinama ukoliko dođe do pozajmice prioritet je da budem u klubu koji će u meni prepoznati kvalitet dovoljan da budem konstantna opcija za startnih 11".

Pritisak igranja u Real Madridu postoji i u španskim medijima se moglo videti da ga postoji određeno opterećenje Jovićem.

"Naravno da igranje u najvećem klubu na svetu sa sobom donosi i veliku odgovornost. Nemam problem sa tim, niti da se nosim sa bilo kakvom vrstom pritiska. Verujem u sebe, verujem u svoj kvalitet. Znam koliko vredim. Nova sezona je ispred mene i prilika za novo dokazivanja. Jedino čemu se nadam jeste da će me posle dugo vremena potpuno zaobićći povrede. Sve ostalo će doći na svoje", naveo je Luka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke