Kakvo pojačanje, da li Atalanta može do "Skudeta"?

Autor: Boris Jovanović
petak 27.08.2021.
09:11
Izvor: Sportske.net

Bergamaski sjajno kupuju

Zsolt Szigetvary
Zsolt Szigetvary

Povezane vesti

Ispred nosa Napoliju i Romi, Atalanta je dovela novo odlično pojačanje. Prethodno je kupila golmana argentinske reprezentacije Musa koga su želeli Inter i Milan, a sada u Bergamo stiže Top Kojmaners.

Oni koji prate holandsku ligu znaju o kome je reč, holandski reprezentativac je odigrao sjajnu sezonu za AZ Alkmar koji je prodao već najboljeg igrača Boadua, pa okleva da se odrekne i odličnog veziste.

Odbili su Romu koja je nudila premalo, Napoli je okleva, a Kompmajners je juče nakon utakmice LE protiv Seltika potvrdio da je dogovor za "Orobićima" blizu.

U Holandiji ga čekaju zemljaci De Ron i Hatebur, Lamers je otišao u Đenovu, a Kopmajners je uveren da će steći afirmaciju i da bi za par godina mogao da ode u veći klub. Dobro je izabrao, ako se ima u vidu kako su prolazili njegovi sunarodnici u dresu Atalante. 

Inače, bio je kapiten AZ Alkmara, mladih selekcija Holandije, kažu da je rođeni lider, a osim u veznom redu može da igra i na mestu štopera. Atalanta je prodala Romera Totenhemu, ali je iz Juventusa dovela novog centralnog beka, Demirala.

Atalanta nije blistala ali je dobila na startu šampionata u Torinu i treći je favorit za titulu, mada mnogi smatraju da bi mogli da naprave dosta problema velikim klubovima i čak da se bore za "Skudeto".  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke