Kan potvrdio, reprezentativac Nemačke napušta Bajern! Ko će ga zameniti?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 26.01.2022.
13:51
Izvor: Sportske.net

Nije to ni najveći problem Bavaraca...

Epa/Philipp Guelland
Epa/Philipp Guelland

Povezane vesti

Direktor Bajerna Oliver Kan danas je otkrio da je Nikolas Zile odbio ponudu kluba da prouži ugovor koji mu ističe na kraju sezone.

Nemački mediji pišu da je reprezentativac Nemačke već dobio i prihvatio ponudu neimenovanog kluba, te da će predstojećeg leta napustiti Minhen.

Problem sa Alfonsom Dejvisom koji će biti van terena nkoliko meseci uslovio je upravu Bajerna da se baci u potragu za kvalitetnim rešenjem u odbrani, već u narednim danima.

Na meti su trojica igrača koja bi došla bez obeštećenja u junu, od toga dvojica reprezentativaca Nemačke Antonio Ridiger i Matijas Ginter, kao i Ridigerov saigrač u Čelsiju Andreas Kristensen.

Bild piše da je danski reprezentativac najveća želja Bajerna, ali je defanzivac istakao nameru da ostane u Čelsiju, ukoliko mu londonski klub pruži odgovarajuće uslove i garanciju da će biti važan deo tima.

Najveći izazov po bavarski klub biće predstojećeg leta kada Robert Levandovski ulazi u poslednju sezonu ugovora.

Erling Haland bio bi prilično realno rešenje da nije Mina Rajole, Bavarci ne bi ulazili u pregovore sa jednim od najmoćnijih svetskih menadžera bez preke potrebe jer smatraju da bi u jednom trenutku on mogao da uruši jasno postavljenu hijerarhiju u svlačionici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke