Kanselo ide u Seriju A?

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 08.07.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Ponuđen velikanima.

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

Desni bek portugalske reprezentacije i Mančester sitija Žoao Kanselo (30) ponuđen je Juventusu i Interu, klubovima u kojima je nastupao pre dolaska u Premijer ligu. 

Poznato je još od ranije da Pep Gvardiola ne računa na njega, Siti je navodno spreman da ga pusti pusti za oko 25 miliona evra, a Kancelo je za prelazak u neki od italijanskih klubova spreman da smanji svoja potraživanja.

Kanselo je igrač Sitija od 2019. godine, ali u poslednje vreme u nemilosti kod Gvardiole, pa je išao na pozajmice u Bajern i Barselonu, a i te ekipe nisu želele da ga zadrže.

Za Inter je igrao u sezoni 2017/2018, a za Juventus u sledećoj.

S obzirom na to da Inter na njegovoj poziciji ima Damfrisa, Darmijana, pa i Pavara, iako on u poslednje vreme igra štopera, teško će očekivati da će ga šampion Italije uzeti, pa ostaje da se vidi da li će to učiniti Juventus, kom bi Kanselo dobro došao, ako se pogleda trenutni roster...

Kanselo je bio standardni prvotimac Portugala na tekućem šampionatu Evrope u Nemačkoj, a njegova selekcija je u petak uveče zaustavljena u četvrfinalu, pošto je slabije izvodila penale od Francuske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke