Kao epidemija! Još jedan igrača ne želi da ostane, počinje čerupanje Bajerna?

Autor: Boris Jovanović
petak 02.08.2024.
10:02
Izvor: Sportske.net

Udarac za udarcem...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Iako je sa dosta optimizma dočekan, Vensan Kompani će imati muka da neuobičajenom pojavom. Bilo je i ranije situacija, setite se Tonija Krosa, kada igrači nisu želeli da produže ugovor sa Bavarcima pa su bili prinuđeni da ih prodaju.

Međutim, sada je to kao epidemija, posle Kanađanina Dejvisa koga optužuju da čeka naredno leto da ode kao slobodan igrač u Real (Henes ga je baš kritikovao), usledio je novi hladan tuš.

Džozua Kimih takođe ne želi da se obaveže, i njemu je ugovor do 2025. Bajern navodno pregovara sa Pari Sen Žermenom već šest meseci, ovog leta bi nemački reprezentativac mogao da dobije ponudu, ali nemački listovi pišu da će je odbiti.

Prema tim informacijama i on gleda ka Španiji, jednom od "El Klasiko" rivala, a moći će da pregovara iz mnogo bolje pozicije. On može da igra na više pozicija, verovatno bi ga želeli svi najveći klubovi na svetu. 

Slično je sa Saneom, i njemu ističe ugovor narednog leta, pominje se povratak u PL. Povući će se Miler, videćemo šta će biti sa Dajerom, Nojerom, mladi Hrvat Vidović želi šansu, a ovog leta bi mogli da odu De Liht i Nazraui kod bivšeg trenera Ten Haga u Junajted.

Kompani je dobio Palinju i Olisea, Lajpcig ne želi da im proda Olma, neće stići ni Džonatan Ta iz Leverkuzena, a priče o tome da će platiti Virca 150 miliona nisu baš realne. Ćavi Simons je u drugom planu, Dezire Due vunderkid iz Rena je trenutno na OI je prva meta za krilne pozicije i to bi moglo da uslovi eventualni odlazak Komana u PL...

Bajern će takmičarsku sezonu početi za dve nedelje kada u prvom kolu kupa koje tradicionalno prethodi Bundesligi gostuje u Ulmu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke