Kao nekada - Kutinjo i Džerard, ali kočnica je tu

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 06.01.2022.
22:19
Izvor: Sportske.net

Liverpul, navodno, ne pokušava ništa u ovom slučaju.

 EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Brazilski fudbaler Felipe Kutinjo u pregovorima je sa Aston Vilom, prenose britanski i španski mediji.

Ofanzivac Barselone je nezadovoljan statusom u klubu, "blaugrana" ne bi imala ništa protiv da ga se odreknu, ali ne pod bilo kakvim uslovima.

Naime, Aston Vila figurira kao najveći kandidat za njegov dolazak u ovom trenutku. Stiven Džerard je u odličnim odnosima sa njim budući da su zajedno nastupali u Liverpulu nekoliko sezona, te bi upravo ta konekcija trebalo da prevagne. Brazilac je rad da se vrati na Ostrvo gde je žario i palio u dresu "crvenih", ali postoje određene začkoljice.

Aston Vila bi prvobitno želela pozajmicu, spremni su da preuzmu 70 odsto njegove plate na sebe i tako bi bilo do leta kada bi potom procenili da li bi ga otkupili ili ne. Uslov koji je Vila postavila jeste da otkupna cena bude manja i moraju da ubede Špance da je to najbolji način za sve, što sada ne ide u dobrom smeru.

Barselona želi da navede Vilu da Kutinjo ode na pozajmicu do naredne godine, kada mu ističe ugovor, ali da za to plate određenu svotu novca, što engleski tim ne želi, jer je jasno da Kutinjo nije u formi godinama unazad, te je neizvesno kako bi se uklopio i da li bi prikazao dovoljno kvalitetne igre.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke