Kasting za Barsino novo krilo - Brazilac, Portugalac, Japanac i "Kvaradona"!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 15.02.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Ko će biti izabrani?

EPA-EFE/TONI ALBIR
EPA-EFE/TONI ALBIR

Povezane vesti

Barselona sprema veliku letnju rekonstrukciju, a u klubu žele da dovedu novog prodorno levo krilo, koje im nedostaje godinama unazad. 

Recimo da je Ansu Fati u svojoj staroj formi bio nešto najbliže tome što je Barsi bilo potrebno, ali nakon serije povreda više nije bio isti. 

Žoao Feliks igra toplo-hladno, a i nije klasično krilo, jer mnogo više ulazi u sredinu, dok Rafinja uporno insistira da igra na desnom krilu iako je levonog i takođe nije rešenje.

Katalonski mediji sada pišu da su u Barsinom tefteru četiri imena - Rafael Leao, Gabrijel Martineli, Kaoru Mitoma i Hviča Kvarachelija.

Naravno, da bi Katalonci doveli bilo koga, moraju najpre da prodaju pojedince, a na listi su Frenki de Jong, Žil Kunde, Andreas Kristensen i pomenuti Rafinja, koji bi trebalo da popune kasu za pojačanja.

Đoan Laporta je obožavalac Rafaela Leaa, ali je on preskup, verovatno i najskuplji sa ovog spiska. Martineli takođe nije jeftin, a zanimljivo da je on svojevremeno i bio na probi u "La Masiji". 

Mitoma se ne povezuje prvi put sa Barsom, spekulisalo se baš o trampi za pomenutog Fatija, što bi finansijski bila najblaža opcija za Barsu.

U magli je šta će biti sa Kvarachelijom u Napulju, jer nije potpisao novi ugovor, mada ni ne igra kao prošle sezone kada je blistao. 

Uglavnom, male su šanse da Feliks bude otkupljen, a velike da Barsa dovede drugačije, pravo levo krilo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke