Kavani i Suarez će igrati zajedno! Ali u Evropi?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 11.07.2022.
07:12
Izvor: Sportske.net

Strašni urugvajski tandem u istom dresu?

 ANTONIO LACERDA
ANTONIO LACERDA

Povezane vesti

Ništa od Južne Amerike, Urugvajci žele da ostanu u Evropi. Luis Suarez je odustao od Rivera, ima ponudu Monce, novi prvoligaš, predvođen Galijanijem i Berluskonijem, želi Urugvajca, pošto je Ikardi nemoguća misija zbog primanja. Navodno je kontaktiran i Kavani, ali za sada su veće šanse da dvojica strašnih napadača zaigraju zajedno, u Turskoj.

Prema informacijama tamošnjih medija, Fener svim silama želi ovaj tandem u napadu. Uspeli su da se plasiraju u Ligu šampiona, ali pravi cilj je titula prvaka.

Naime, klub sa azijske strane Istanbula nije bio šampion od 2014. godine i to je sada imperativ. Stigao je Žorž Žesus trofejni trener Benfike, napadači su Bruma i Ener Valensija, ali su Kavani i Suarez potpuno drugi nivo kvaliteta. 

Videćemo šta će biti sa Ozilom koji je bio skrajnut zbog sukoba sa privremenim trenerom Ismailom Kartalom, ali to je u drugom planu, nade su se rasplamsale, euforija se lagano širi, videćemo hoće li dvojica strašnih napadača koji su za reprezentaciju dali ukupno 126 golova zaigrati zajedno i u klubu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke