Kavani nije jedino iznenađenje, navijači Barse u transu, vraća se?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 31.08.2021.
12:09
Izvor: Sportske.net

Katalonci dodaju bas.

EPA-EFE/Justin Tallis
EPA-EFE/Justin Tallis

Povezane vesti

Emerson Rojal i Ilaš Moriba inkasirali su odmah 50 miliona evra i Barsa se aktivirala poslednjeg dana prelaznog roka.

Emerson je otišao u Totenhem za 30, Moriba u RB Lajpcig za 20 milionae evra (u cenu uključeni bonusi), pa je Barsa krenula po napadača. Navodno, pregovori sa Edijem Kavanijem su u poodmakloj fazi. Urugvajac nije srećan u Engleskoj, nikada se nije ni prilagodio Premijer ligi, a dolaskom Ronalda je svestan da je i njegovo mesto ugroženo, jer su tu i Marsijal i Grinvud. 

Pregovori neće biti laki, ali Barsa će pokušavati do samog kraja, jer ima zeleno svetlo Urugvajca da ide do kraja.

Ipak, on nije jedina meta do kraja prelaznog roka, jer je Barsa iskoristila pregovore sa RB Lajpcigom da pokuša da vrati dete svoje "La Masije" - Danija Olma!

Navijači Barse već dve godine priželjkuju njegov povratak, on je posebno eksplodirao kod Luisa Enrikea u reprezentaciji, jer može da igra na više pozicija i ima poseban intelekt, a još je i prošao sve mlađe kategorije Barselone.

Olmo je rođen 1998. godine, u Barsi je bio od 2007. do 2014. kada je otišao u Dinamo Zagreb. Na Maksimiru je eksplodirao, pa ga je Lajpcig kupio januara 2020. za 22 miliona evra. 

Odavno se povezuje sa Barsom, a deluje da bi Laporta sada mogao da ispuni tu želju. Olmo igra centralnog veznog, ofanzivno je orijentisan, može da igra i po krilu... 

Olmo i Kavani? Zvuči zaista neverovatno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke