Kavani u problemu, napravio je grešku karijere...

Autor: Milovan Longinov
sreda 15.07.2020.
10:41
Izvor: Sportske.net

Urugvajac ne popušta i to mu se obija o glavu...

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Edinson Kavani je odbio da ostane u Pari Sen Žermenu da se bori za Ligu šampiona, kako ne bi ugrozio svoj naredni transfer, ali - koji?!

Spekulisalo se od zimus da je stvar sa Atletikom završena, ali usledila je pandemija i velika kriza, pa su i Madriđani povukli ručnu zbog njegovih ogromnih potraživanja.

Kavani ne želi da odustane od ideje da i u 33. godini nastavlja da zarađuje po 10 miliona evra po sezoni, koliko je imao proteklih u Parizu.

Pominjao se čak i povratak u Italiju, u igri su bili Inter, Napoli i Roma, ali je sa Apenina dobio jasnu poruku "nijedan klub Serije A neće moći da izdvoji 12 miliona evra godišnje".

Deluje da su u ovom trenutku svi klubovi digli ruke, Kavani se nalazi na odmoru, dok se PSŽ priprema za napad na Ligu šampiona.

Igra najpre sa Atalantom, a onda ide na boljeg iz meča Atletiko Madrid - Lajpcig i deluje da je nikad bliži finalu u Lisabonu.

Da li je Kavani napravio kardinalnu grešku odbijanjem da ostane do kraja avgusta, pa da tokom septembra traži klub?

baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Wednesday, 15.07.2020
10:51

Bas mi je zao i srce mi se slama sto ne moze da obezbijedi platu od 12 miliona! Klubovi su danas postali surovi, placaju ovakve igrace samo 7-8 miliona po sezoni, dje ce im dusa. Izdrzi Kavani, zasluzujes i vise od 1 miliona mjesecno, ali jbg Korona, godine.. bas nemas srece 😂