Kavani + ubitačni tandem, da li će ovo biti ponovo jedan od najboljih napada Evrope?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 02.12.2021.
12:40
Izvor: Sportske.net

Urugvajac ima plan.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Edinson Kavani želi da napusti Mančester Junajted i gleda samo ka Barseloni.

Britanski Tajms danas otkriva da Kavani ne želi da ostane u Junajtedu i naredne sezone, na leto će postati slobodan i veruje da može još da ostane u Evropi. 

Barselona bi ga rado videla u napadu, kao rezervnu "devetku",  naročito ako se ispostavi da Serhio Aguero zbog srčanih problema mora da završi karijeru.

Kavani neće praviti problem ni sa primanjima, svestan je da Barsa nema mnogo novca, ali ovaj transfer vidi kao idealnu priliku da se oproba i u Španiji. 

Ćavijev plan A ostaje Feran Tores, koji može da igra i kao krilo kao i kao "lažna devetka", a takođe je prva letnja meta Karim Adejemi iz RB Salcburga.

To znači da se Barsa, kao što se zna, sprema za odlazak Osmana Dembelea, pa bi u ovom slučaju Ćavi na leto u idealnom slučaju mogao da ima strahovit napad - Ansu Fati, Karim Adejemi, Feran Tores, Memfis Depaj i Edinson Kavani. 

Očekuje se da Tores dođe ove zime za 50 miliona evra, koje bi Barsa isplatila kroz rate, a očekuje se da će i Adejemi koštati oko 40 miliona. Katalonci veruju da je bolje uložiti pomenutih 90 miliona za Toresa i Adejemija, nego 140 za Erlinga Halanda. Norvežanin će koštati 75, ali sa provizijom za Rajolu i njegovog oca, svaki klub bi morao da izdvoji oko 140 miliona za Halanda.

Sve u svemu, Kavani se nudi kao besplatan, Tores sanja samo o Barsi i već je to poručio Gvardioli, a i Karim Adejemi je navijač katalonskog kluba i hoće samo na "Kamp nou"...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke