Kazemiru "odzvonilo" u Junajtedu? Arapi spremili 30.000.000 funti!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 28.05.2024.
20:00
Izvor: Sportske.net

Navijači Mančester junajteda bili su oduševljeni kada je leta 2022. godine na Old Traford ​stigao do tada nezamenjivi član Real Madrida Kazemiro (32).

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Brazilac je prvu sezonu u dresu Junajteda odradio prilično dobro, ali je usledio ogroman pad u nedavno okončanoj takmičarskoj godini nakon čega se trofejni vezista našao na meti velikih kritika.

Engleski mediji sada prenose informaciju da bi Kazemiro ovog leta mogao da napusti Junajted, te da su interesovanje za njega pokazala tri kluba iz Saudijske Arabije.

Al Nasr na čelu sa Kristijanom Ronaldom i Marcelom Brozovićem nije uspeo da osvoji šampionsku titulu, pa veruju da bi Kazemiro mogao da napravi razliku naredne sezone.

Tu je i Al Ahli koji želi novo veliko ime u svom timu, a sve glasnije se govori i o povratniku u arapsku elitu Al Kadisiju koja navodno pregovara sa Žozeom Murinjom koji je ranije najavljivao da ne odbacuje mogućnost da preuzme neki tim iz Saudijske Arabije.

Mančester junajted bi na ime obeštećenja trebalo da dobije oko 30.000.000 funti, ali bi njegov odlazak uštedeo i mnogo novca kada je u pitanju budžet izdvojen za plate fudbalera.

Nekadašnji fudbaler Real Madrida trenutno zarađuje 350.000 funti nedeljno, premalo za skroman učinak kakav je imao u nedavno završenoj sezoni...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke