Kazorla "odao" - Ako Ćavi preuzme Barsu zna se ko prvi dolazi!

Autor: Stefan Matić
sreda 24.02.2021.
13:40
Izvor: Sportske.net

Neverovatan igrač.

Al Sadd Twitter
Al Sadd Twitter

Povezane vesti

Barselona večeras igra svoj zaostali meč prvog kola Primere. Katalonci će ugostiti Elče i pokušati da nastave svoju odličnu seriju šampionatu.

Jasno i dalje se priča o porazu na "Nou Kampu" od strane PSŽ-a, Barsi će trebati još jedna "remontada", ali deluje da za to makar ove sezone nema snage. 

Nije više sigurno ni da li će Kuman imati svoj posao naredne sezone. Holanđanin je ispao iz kupa Kralja, izgubio je i Superkup. U pomenutoj LŠ je na utakmicu od ispadanja dok u šampionatu zauzimaju tek četrvto mesto. Sve glasnije se govori o povratku Ćavija, ovog puta legendarni vezista bi bio kraj aut-linije u svojstvu trenera. 

Ćavi sa uspehom vodi Al Sad koji je prvi u Katru, tim je pojačan i dolaskom Santija Kazorle koji nam je možda dao i naznake o budućnosti svog trenera. 

"Ćavi je spreman da trenira Barselonu. Zna klub savršeno, zna kako funkcionišu stvari. Svestan je šta mora da uradi kako bi odgovorio zahtevima kluba poput Barselone. U smislu tehničkih sposobnosti, on je u potpunosti spreman"

"Mislim da je Pau Tores brutalan igrač, Ćavi me puta dosta o njemu. On je mlad, odličan fudbaler i poseduje odlične osobine. Ima taj Barsin stil, snalazi se dobro sa loptom i ima dobru viziju igre", izjavio je Kazorla za RAC1. 

Za defanzivca Viljareala postoji veliko interesovanje, Pau Toresa prate i u Real Madridu gde je projektovan kao naslednik Serhija Ramosa. Videćemo da li Ćavi ukoliko preuzme "svoj" klub može dovesti odličnog štopera. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Wednesday, 24.02.2021
15:29

Nisam siguran da je u ovom trenutku iko spreman da trenira Barselonu. Vreme kada su Barsi bili neophodni dobri treneri je iza nas, a kao što znamo umesto trenera dovođeni su Luis Enrique, Ernesto Valverde, Quique Setien i na kraju Kuman, svi sa istim ciljem - da pomognu Bartomeu u uništavanju Barse. I uspeli su do te mere da sada timu čijih 70% fudbalera nisu ni za Segundu B ništa ne bi značio dobar trener. Dok se ne rastera tih 70% fudbalera i dovedu oni koji bi mogli da igraju za Barsu nema tu ništa od oporavka.