Kejn i Junajted - Realnije nego ikada!

Autor: Lazar Nikolić
subota 21.01.2023.
09:50
Izvor: Sportske.net

Da li je konačno došlo vreme?

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Hari Kejn i Mančester junajted nikada ne ispričana priča i jedna od najdužih transfer saga u svetu fudbala dobila je novo poglavlje.

Poznato je da "crveni đavoli" već godinama žele napadača Totenhema i verovatno najboljeg engleskog fudbalera u proteklim godinama, ali je Kejn skoro čitavu deceniju veran "pevcima".

Kako pišu mediji u Engleskoj to bi moglo da se promeni narednog leta. Navodno je Kejn prva i najveća želja Junajtedovog menadžera Erika ten Haga za narednu sezonu i klub će učiniti sve da mu tu želju ispuni.

Ovoga puta 29-godišnji centarfor otvoren je za opciju odlaska iz Totenhema gde, po svemu sudeći, ne može stići do trofeja u nastavku karijere, a ugovor mu ističe na leto 2024. godine.

Totenhem će teško zadržati svog najboljeg igrača, ako Kejn odluči da je njegova misija u Londonu završena, te će pokušati da prihoduje što više novca za njegov transfer ovog leta, kako ne bi ostao bez ičega 2024. Pominje se cifra od 85.000.000 funti što bi bilo više nego pristojno za igrača koji ulazi u poslednju godinu ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke