Kejn "lakši" za 20.000.000, ali ostvariće najveći cilj karijere!

Autor: Mladen Heleta
sreda 02.08.2023.
17:00
Izvor: Sportske.net

Da li će kapiten Engleske sam staviti tačku na sagu?

EPA-EFE/VINCE MIGNOTT
EPA-EFE/VINCE MIGNOTT

Povezane vesti

Budućnost kapitena Engleske i legende Totenhema Harija Kejna postala je najveća saga letnjeg prelaznog roka.

Kejn želi da pređe u Bajern, ali posao koči neverovatni i tvrdoglavi vlasnik Totenhema Danijel Levi. 

Čelnici Bajerna su juče bili spremni da izdvoje oko 100 miliona evra za Kejna, ali je Levi tražio 125 miliona. Bila je to treća Bajernova ponuda ovog leta, pošto su prethodno odbijene one od 70 i 80 miliona.

Kapiten Engleske ima ugovor sa Totenhemom do 30. juna sledeće godine, ne želi da ga produži, pa je logično da sada promeni sredinu. On je jako "zagrejan" da se preseli u Minhen, a najnovije informacije iz Engleske kažu da je spreman da stvari uzme u svoje ruke i da sam za 20 miliona funti otkupi poslednju godinu svog ugovora sa Totenhemom i tako sebi kupi slobodu da potpiše za Bajern.

Sada ostaje da se vidi šta na ovo kaže Levi, koji je svestan da Kejna neće moći da zadrži i koji je do sada dobro i u svom stilu tvrdio pazar sa Bajernom, očekujući da na kraju izvuče željenih 125 miliona.

Kejn je izgubio strpljenje, pošto-poto želi u Minhen, izvršio je pritisak na Levija i trebalo bi da u najskorije vreme konačno dobijemo rasplet cele priče, a on će prema svemu sudeći biti takav da će ubojiti napadač, na ovaj ili onaj način, obući dres Bajerna.

Kejn je za Totenhem na 435 mečeva postigao rekordnih 280 golova. Rekorder je i reprezentacije Engleske sa 58 golova na 84 utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke