Kejn "na čekanju" - Bajern pazari novog miljenika Nemačke?

Autor: Stefan Matić
petak 02.12.2022.
11:50
Izvor: Sportske.net

Nemci sve dalje od "pevca".

EPA-EFE/Rungroj Yongrit
EPA-EFE/Rungroj Yongrit

Povezane vesti

Bajern Minhen već neko vreme "skautira" Harija Kejna kao pravog naslednika Roberta Levandovskog, koji se ovog leta otisnuo u Barselonu i gde nastavlja sa i više nego ubedljivim partijama. 

Bavarci su pazarili mladog Tila, a odgovornost u napadu je pripala "lažnim devetkama" i Čupo-Motingu koji se odlično snašao i igrao odličnu sezonu. Na 10 utakmica u Bundesligi ima šest golova, dok u LŠ na četiri utakmice ima tri gola. Ipak, Kamerunac ima punih 33 godina te je jasno zašto Bavarci žele Kejna. 

Kapiten Engleske se profilisao u kompletnog napadača, asistira i daje golove, ali njegov ugovor do 2024. godine znači da bi Totenhem tražio ogromnu svotu novca. Par nemačkih medija, pak piše kako bi Bavarci mogli da kupuju "domaće". 

Niklas Filkrig je novi miljenik navijača reprezentacije Nemačke, fudbaler Verdera je došao kao debitant i u svojoj 29. godini upisao 2 gola i asistenciju na tri meča, iako je uglavnom kretao sa klupe. 

Briljira i u Bremenu, na 14 utakmica ima deset postignutih golova. Kasnije je sazreo, da tako kažemo, ali jasno da bi Bajern lako mogao da završio posao sa Verderom i dovode klasičnu "devetku". Kejn je za sada preskup, ima isto godina koliko i Filkrug. Izbor je na Bajernu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke