Kejn - Sve se zna, osim jedne stvari...

Autor: Boris Jovanović
utorak 08.06.2021.
10:02
Izvor: Sportske.net

Na žalost Engleza, ona je i najvažnija, jer Totenhem nema nameru da pravi kompromise...

EPA-EFE/Nick Potts
EPA-EFE/Nick Potts

Povezane vesti

I dalje nema dogovora oko Herija Kejna, sada je zatišje, Totenhem ne uspeva da nađe trenera, poslednji je otpao Konte. Pre njega su klupu odbili Nagelsman, Rodžers, Ten-Kate, pa se potraga nastavlja.

Niko od vrhunskih trenera ne želi da preuzme ekipu, uvereni su da nemaju tim za vrhunska dostignuća, a bojazan oko odlaska kapitena je takođe razlog. 

Danijel Livi je najteži pregovarač u engleskom fudbalu, ali ga navijači sada optužuju da je njegov ego najveća prepreka razvoju kluba.

Kejn se koncentrisao na EP, ali posle toga će svakako tražiti da bude stavljen na transfer listu. Videćemo hoće li "Pevci" rizikovati nezadovoljnog igrača u svlačionici, plus finansijska situacija je loša i oni teško da mogu da obezbede novac za neka značajna pojačanja.

Suma ostaje ista, Totenhem traži 170 miliona evra za kapitena, ali to neće platiti niko.

Razlog je što za taj novac mogu da dovedu Halanda koji je mnogo mlađi, a verovatno bi dobio i manju platu. Takav je slučaj sa Čelsijem (Kejn i ne bi verovatno ostao u Londonu), ali i Sitijem.

Gvardiola želi kapitena Engleske, ali ne po svaku cenu. On bi eventualno poslao Žesusa kao deo dogovora, ali je pitanje da li je procena Brazilca na 60 miliona evra realna. Zbog svega toga dogovor nije ni blizu.

U ovom trenutku nema kluba koji bi platio pomenutu sumu, ni PSŽ se neće odvažiti na to, tim pre što Kejn želi da ostane u Engleskoj.

U svakom slučaju čeka nas leto puno pregovora...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke