Kežman najavio Sergejev transfer u veliki klub, jedno ime je već u igri!

Autor: Darko Mitrović
petak 19.11.2021.
15:40
Izvor: Sportske.net

Govorio je i o uspehu ''Orlova''.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Dan pred derbi u Rimu između Lacija i Juventusa, naš nekadašnji reprezentativac, a sada menadžer Mateja Kežman govorio je za italijanski portal ''TuttoJuve.com'' o svom klijentu i reprezentativcu Srbije Sergeju Milinković-Saviću i svim aktuelnostima u vezi sa njim.

Naravno, prva tema bio je sutrašnji susret, u kome bi Sergej trebalo da bude jedan od glavnih aktera na terenu.

''Znamo dobro koliko Sergej voli važne mečeve, a to je bez sumnje sutrašnji meč protiv Juventusa. I često je bio jedan od najboljih na terenu. Tako da bi mogao da bude jedan od glavnih protagonista.

Juve mnogo pati ove sezone, Lacio sa svoje strane igra dobru utakmicu. Mi smo u značajnom balansu, 50:50 je po mom mišljenju, sve će zavisiti od detalja'', istakao je Kežman.

Potom je Italijanima izneo svoje impresije o plasmanu reprezentacije Srbije na Mundijal, a Sergej je dao značajan doprinos tome.

"Naša pobeda nad Portugalom u Lisabonu bila je fantastična noć za ceo srpski narod. Iskreno govoreći, selektor Stojković je bio veliki optimista i pokazao dobre stvari za kratko vreme. Siguran sam da sa ovim timom može sve bolje i bolje u budućnosti. Moja sreća je još veća zbog Sergeja i Vanje, oni su to zaslužili. Navijači su veoma srećni što vide Sergejeve kvalitete na terenu'', konstatovao je Kežman.

Bliži se i novi prelazni rok, a poslednjih nekoliko godina Sergej se posmatra kao neko ko bi mogao da ostvari veliki transfer. Naravno, i Juventus je u tim spekulacijam.

''Istini za volju, bilo je malo ozbiljnih razgovora sa Bjankonerima. Na kraju se ništa nije dogodilo i nije postignut dogovor.

Uz svo poštovanje prema Laciju, Sergej je igrač za veliki klub u budućnosti. I siguran sam da će uskoro doći vreme za novu avanturu i nove snove. Juve je, po mom mišljenju, i dalje veliki klub i mislim da je čast za bilo koga da igra za taj klub. Videćemo šta nam donosi sutra, kakav će nam put Bog pokazati', zaključio je Kežman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke