Kežman potvrdio, SMS ima dve mega ponude, a želi u samo jedan klub!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 02.05.2022.
08:18
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo ponuda koja se čekala?

 EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI
EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI

Povezane vesti

Sergej Milinković-Savić će gotovo sigurno napustiti Lacio ovog leta.

To je potvrdio i njegov agent Mateja Kežman, koji je u jednom intervjuu rekao da pregovara sa dva kluba, Pari Sen Žermenom i Mančester Junajtedom.

Italijanski mediji tvrde da Lacio na stolu ima ponude ova dva kluba, koji su spremni da plate 65 miliona evra za Srbina.

"Sergeju ne nedostaju ponude pred letnji prelazni rok. U ovom trenutku pregovaramo sa Mančester Junajtedom i Pari Sen Žermenom. Sergej je fokusiran na kraj sezone sa Lacijom, ali nakon toga on želi da ode u Mančester", rekao je Kežman. 

Svi smo svedoci u kakvom je rasulu čitav tim, a posebno vezni red Junajteda. Nemanja Matić i Pol Pogba odlaze, tako da je ta pozicija prioritet za Erika ten Haga. Frenki de Jong je njegov prioritet, ali ga je Ćavi u nedelju posle Majorke po ko zna koji put okarakterisao kao "nedodirljivim".

Što se  tiče Pari Sen Žermena, odavno se zna da Leonardo želi Sergeja. I u Parizu nisu blistali veznjaci, posebno je podbacio novajlija Žoržinjo Vajnaldum, koji je stigao prošlog leta bez obeštećenja iz Liverpula. 

Ne treba zaboraviti da će PSŽ igrati u Ligi šampiona, dok je izvesno da će Junajted nastupati u Ligi Evrope. Junajted večeras dočekuje Brentford i moa da pobedi ukoliko želi da zadrži matematički šansu za četvrto mesto, a AdmiralBet daje sjajnu kvotu na čistog "keca", čak 1,80!

Ne treba zaboraviti da na "Old Trafordu" počinje revolucija i početak nove ere sa Ten Hagom, a i Premijer liga je svakako privlačnija od Lige 1... tako da Sergej neće pogrešiti ako ovog leta ode u Mančester...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke