Kežman "uhvaćen" na pregovorima u Londonu, Sergej bira između dva velikana?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 08.01.2023.
09:40
Izvor: Sportske.net

SMS opet tema...

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Sergej Milinković-Savić je ponovo aktuelan među premijerligašima.

Italijanski mediji otkrivaju da je vezista Lacija sve bliže odlasku iz Rima, pošto mu ugovor ističe 2024. godine i neće ga produžiti.

Klaudio Lotito konačno neće biti u mogućnosti da bira, ako ne proda Sergeja na leto, Srbin će na kraju imati mogućnost da ode bez obeštećenja, što mu svakako nije opcija.

Navodno je njegov agent Mateja Kežman boravio u Londonu, gde je pregovarao sa predstavnicima da engleska kluba.

Iako nije poznato o kome je reč, gotovo je sigurno da je jedan od njih - Arsenal.

Pouzdani novinar Mateo Moreto je još sredinom decembra otkrio svoju ekskluzivu o tome da je Sergej u pregovorima sa Arsenalom i da je situacija "ozbiljna". 

Sada iz Italije stižu potvrde o Kežmanovom boravku u Londonu, a jedino pitanje koje se postavlja je - ko će biti u trci za Sergeja osim Arsenala? 

Nije nemoguće da je u pitanju Čelsi, koji se i ranije pominjao, a u pitanju je Kežmanov bivši klub. Pregovori sa Encom Fernandezom su propali zbog nesporazuma sa Benfikom, koja i dalje insistira na klauzuli od 120 miliona evra, što Čelsi ne želi da plati.  

Sergej neće biti jeftin, ali neće ni koštati 80-100 miliona koliko je pre tražio Lotito. Godinu dana pre isteka ugovora igrači su na sniženju, pa je takva situacija  i sa srpskim reprezentativcem. 

Inače, Čelsi večeras gostuje Mančester  sitiju u FA kupu, ne piše im se dobro, a AdmiralBet predlaže tip 1&2-4, kvota je 2,04.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke