Kimih - Liverpul, Mančester ili Barselona?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 24.01.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Gde će Nemac nastaviti karijeru?

EPA-EFE/Anna Szilagyi
EPA-EFE/Anna Szilagyi

Povezane vesti

Džošua Kimih će biti na letnjoj transfer listi Bajern Minhena, potvrdio je danas Bild.

Ugledni Kristijan Falk otkrio je da Bajern nema nameru da dopusti da Kimih ode besplatno leta 2025. godine i da će na leto slušati ponude za njega. 

Kimih nije u dobrim odnosima sa Tomasom Tuhelom, što je i glavni razlog što je odbio da pregovara oko novog ugovora.

Bajern je poznat po tome da je brojne zvezde prodao godinu pre isteka ugovora, tako su proteklih godina otišli - Tijago Alkantara, Robert Levandovski, Benžaman Pavar, pa bi tim putem mogao i Kimih.

Bild piše da su u trku sada ušli i Liverpul i Mančester siti, jer je jasno da je Nemac ipak prilika koja se ne propušta, iako je u evidentnom padu forme. Osim toga, od ranije se zna da je Kimih velika želja Ćavija Ernandesa, koji ga je već i lično kontaktirao. 

Ipak, Pep Gvardiola sigurno ima svog keca u rukavu, jer je on od Kimiha napravio zadnjeg veznog igrača, i dobro mu je poznat njegov sistem, mada, ne treba zaboraviti da je na toj poziciji i Rodri. 

Što se tiče Liverpula, Kimih bi bio verovatno savršeno pojačanje, da MekAlister može da zaigra "osmicu", uz Soboslaja, i da deli minutažu sa Vataru Endom. 

Kimih neće biti jeftin, ali neće biti ni skup, ako je u poslednjoj godini ugovora i to nezadovoljan.

Pitanje je samo - da li bira da igra sa Gundoganom, De Jongom, Pedrijem, da deli minutažu sa Rodrijem ili da bude glavni zadnji vezni u renoviranom Liverpulu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke