Klop ga pikirao za 2023, Pep daje 100.000.000 i krade ga odmah!

Autor: Stefan Matić
utorak 09.08.2022.
16:11
Izvor: Sportske.net

Siti spreman da "žrtvuje" Portugalca.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester siti je spreman da proda Bernarda Silvu

Znamo koliko Gvardiola ceni Portugalca, Katalonac ga je u par navrata nazvao i najboljim igračem "građana", ali želja Silve će presuditi. Ofanzivni vezni želi promenu, tačnije rečeno selidbu u Barselonu koja će definitivno poobarati rekorde iako se klub nalazi u finansijskim nedaćama. 

Očekuje se da transfer Bernarda iskoštati Barsu u reonu do šezdeset miliona evra. Ne očekujemo da će "građani" sedeti skrštenih ruku po odlasku Portugalca, brojni engleski mediji prenose da se zna naredna meta kluba sa "Etihada". I ova vest se neće svideti navijačima Liverpula. 

Pep Gvardiola želi da dovede Džuda Belingema! 

Prvotimac Borusije Dortmund, a i dalje tinejdžer, je velika želja što Sitija, što Liverpula! Prodaja Bernarda bi mogla da ubrza povratak devetnaestogodišnjaka u Englesku gde je branio boje Birmingema. Džud je pre dve godine otišao u BVB za sumu od 25 miliona evra, a da ga nismo ni videli u Premijer ligi. Mladić je dokazao svoju klasu, njegova cena se sada procenjuje na 80 miliona evra, ali jasno da će "milioneri" tražiti i koji milion više. 

Klop ga je "pikirao" za leto naredne godine, potezi Gvardiole i Sitije nalažu odgovor sa "Enfilda". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke