Klop, Gvardiola i Arteta na oprezu, glavna letnja meta želi transfer!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 10.05.2021.
11:05
Izvor: Sportske.net

Prava zamena za odlazećeg Vajnalduma.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Siti je proustio priliku da ozvaniči šampionsku titulu, Liverpul još uvek matematički šansu za plasman u Ligu šampiona, sa druge strane Arsenal juri poziciju sedam u narednih tri kola. Plasman u LE bi možda bio i neočekivani uspeh "tobdžija" s obzirom da su većinu sezone proveli oko desetog mesta. 

Sva tri tima imaju priroritetnu želju tokom letnjeg prelaznog roka, a to jeste sredina terena. 

Klopu odlazi Vajnaldum. Holanđanin je bio odličan u timu "redsa", ali poziv Kumana da mu se pridružu u Barsi po isteku ugovora je prejak. 

Sa druge strane Arsenal jeste doveo Partija, ali Ganac je u par navrata propuštao bitne mečeve zbog povrede. Poznato je već da Gvardiola traži konkretnu zamenu za Fernandinja. 

Engleski mediji pišu kako sva tri kluba žele Bisumu iz Brajtona. 

Odlični vezni igrač je svestan interesovanja, navodno je i podneo zahtev za rastanak sa "galebovima". 24-godišnji Malijac je na "AMEX" stadion stigao iz Lila leta 2018. godine za sumu od 15 miliona funti plus bonusi. 

Jasno da će naredni transfer biti najmanje duplo veći, za sada se daje prednost Liverpulu. Englezi napominju da je sam Klop već neko vreme uključen u transfer, Nemac smatra da Bisuma odgovara i fizički, ali i psihički njegovom sistemu igre. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke