Klop može da odahne, dobio je fantastične vesti!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 16.08.2021.
09:41
Izvor: Sportske.net

Pesma za uši navijača Liverpula.

EPA-EFE/Phil Noble
EPA-EFE/Phil Noble

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Liverpula Džordan Henderson produžiće ugovor sa tim klubom na još tri sezone, javlja "Atletik".

Postojala je bojazan među navijačima Liverpula da bi Henderson mogao da napusti klub i za njegove usluge je interesovanje predočio Atletiko Madrid, ali od toga neće biti ništa. 

Jedan od Klopovih omiljenih vojnika, često osporavan u prošlosti, ostaće na "Enfildu" u naredne tri sezone, dobiće poboljšani ugovor i mogućnost da potpiše ugovor na dodatnih godinu dana u zavisnosti od broja odigranih utakmica. Tada će već imati 35 godina i pitanje je koliki doprinos će imati, a ukoliko to bude približno Milnerovom u ovom trenutku, u crvenom delu Merzisajda biće zadovoljni.

Politika kluba je, videlo se u slučaju Žoržinja Vajnalduma, da igračima koji su navršili 30. rođendan ne daju skupocene i dugoročne ugovore, što očigledno znači da je Henderson ili izuzetak ili uslovi nisu ni približni u odnosu na potraživanja Holanđanina.

Henderson je u Liverpul stigao 2011. godine iz Sanderlenda za dvadesetak miliona funti. Nije bio među omiljenim igračima za pristalice ovog kluba, ali se s godinama etablirao u jednog od najboljih vezista Premijer lige i Evrope. Uostalom, vodio je Liverpul do titula u Premijer ligi, Ligi šampiona, Superkupu Evrope, Svetskom klupskom prvenstvu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke