Klop otkrio četiri pojačanja, sve staje u 90 minuta protiv Junajteda!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 13.05.2021.
09:35
Izvor: Sportske.net

Večeras ključni meč, sve će biti otvoreno, a Klop govorio i o prelaznom roku...

EPA-EFE/Nick Potts
EPA-EFE/Nick Potts

Povezane vesti

Jirgen Klop je ostao pri svome, titula je davno izgubljena, sezonu završavaju bez trofeja, šanse za top 4 su male. Mogli bi da ostanu u trci ako večeras dobiju najvećeg rivala iscrpljeni Junajted na "Old Trafordu", ali po Nemcu to neće mnogo promeniti.

Pričalo se da će dobiti veliki budžet za pojačanja, no, na nesreću navijača Liverpula on je to demantovao.

"Ne možemo ništa da planiramo, pitanje je ko je spreman da prodaje igrače u krizi, sve će se tek planirati posle EP. Neće pomoći ako ne igramo Ligu šampiona, ali to nije najveći problem", smatra Klop.

Šta jeste?

"Ne verujem da ćemo videti najavljene transfer Mbapea, Halanda, Sanča, posle pandemije fudbal nije isti. Ovo je godina u kojoj ćemo osećati posledice svega što se desilo, pre svega na finansijskom planu", tvrdi nemački menadžer.

Klop se nada da će svi ključni igrači biti spremni i da se Van Dajk, Henderson, Džo Gomez i Matip mogu računati kao nova pojačanja. 

"To su naši prvi transferi, ja tako posmatram, sa njima smo jači i imaćemo više bodova sigurno", uveren je Nemac.

Pominju se naravno i pojačanja, Rodrigo De Pol, sjajni vezista Udineza, na vratima je Konate, ali Lajpcig želi da čitav transfer bude plaćen odjednom. Liverpul se raspitivao i za Bisumu iz Brajtona, ali navodno mu Junajted nudi veći novac.

Upravo večeras protiv "Đavola" bi eventualnom pobedom "Redsi" mogli da vrate šansu za Ligu šampiona. Naime, ako slave prići će na četiri boda Čelsiju, imaju meč manje. Do kraja je u igri devet bodova, igraju sa VBA, Barnlijem na strani i Palasom kod kuće, sva tri tima su završila sezonu. Čelsi u dva meča ima Lester kod kuće i onda gostuju Vili, dok Lester posle Čelsija, čeka Totenhem...

Sve u svemu, mnogo toga zavisi od večeras, pobeda Liverpula bi baš zakuvala stvari u PL. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke