Klop sprema veliki remont, ovaj put puca na visoko!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 08.03.2021.
09:30
Izvor: Sportske.net

Nemac svestan da mora da menja tim.

EPA-EFE/Adam Davy
EPA-EFE/Adam Davy

Povezane vesti

Aktuelni engleski šampion Liverpul igra katastrofalnu sezonu u Premijer ligi, pa je menadžer Jirgen Klop (čiji je ostanak na Enfildu od leta pod znakom pitanja) napravio spisak potencijalnih pojačanja za leto.

Ovu informaciju preneo je nekadašnji napadač Liverpula Sten Kolimor, pozivajući se na to da su loša forma pojedinih i povrede drugih igača ubrzali planove "crvenih" za predstojeću sezonu.

Kako se navodi, na listi želja nalaze se najmanje četvorica fudbalera sa zavidnim "CV-jem".

Među njima su fudbler PSŽ-a Kilijan Mbape, za kojeg se interesuje i Real Madrid, Dajo Upamekano iz Red Bul Lajpciga, koji je praktično pred vratima minhensog Bajerna i naposletku David Alaba, koji je od leta slobodan igrač.

Tu je i prva zvezda Aston Vile Džek Griliš za kojeg se interesuje i ljuti rival "redsa" Mančester junajted.

Nakon poraza od Fulama Klopov tim zauzima sedmo mesto sa četiri boda zaostatka od mesta koje vodi u Ligu šampiona, gde ove sezone imaju lepu šansu da se plasiraju među osam najboljih ukoliko ne prokockaju dva gola prednosti protiv Red Bul Lajpciga.

Dodaje se da ova lista nije zaključena i da se u nekim solucijama može proširiti na Erlinga Halanda iz Borusije Dortmund i Barseloninog vunderkinda Ansua Fatija, mada je dolazak njih dvojice najmanje ostvariv.

Sudeći prema listi Klop zaista "puca na visoko", ali jasno je da je ovaj tim premašio svoje limite i da je osveženje jedina moguća solucija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke