Klop već ima listu za odstrel, sedmorica pune budžet Liverpula!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 07.02.2021.
13:20
Izvor: Sportske.net

Nemac mora da proda igrače, da bi kupovao...

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Liverpul će na leto prodati nekoliko igrača kako bi popunio kasu i sa platnog spiska skinuo igrače na koje Jirgen Klop ne računa.

Ovom temom bavio se danas pouzdani Džejms Pirs koji je u članku za Atletik otkrio da su na listi igrača koji će otići na leto - golmani Adrijan i Loris Karijus, potom Divok Origi, Marko Grujić, Hari Vilson, Odžo, dok se klub priprema i na odlazak Vajnalduma bez obeštećenja.

Mladi golman Keleer je zauzeo mesto rezervnog golmana, pa je jasno da neće biti mesta ni za Adrijana, a kamoli za Karijusa kada se vrati sa pozajmice iz Union Berlina.

Što se tiče Origija, Liverpul je bio spreman još zimus da ga proda, ali na Enfild nije stigla nijedna zvanična ponuda. 

Marko Grujić je na pozajmici u Portu, malo ko veruje da će dobiti šansu kod Klopa, pa je takođe izvesno da će potražiti novi klub.

Tu je opet i Vajnaldum, o kom je Pirs samo kratko podsetio da je izvesno da odlazi slobodan na kraju sezone, ukoliko ne dođe do nekog velikog preokreta.

Ukoliko svi pomenuti igrači napuste Liverpul, budžet će biti znatno lakši, pa se očekuju kapitalna pojačanja. Liverpul je letos  doveo Tijaga Alkantaru i Dioga Žotu, sada je panično morao da dovede Kabaka i Bena Dejvisa, a sve su glasnije spekulacije da će Redsi pokušati  da preotmu Kilijana Mbapea Real Madridu.

Sve u svemu, čeka nas uzbudljivo leto na Enfildu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke