Klop želi Španca u vezi - Jedan odbio, više sreće sa drugim?

Autor: Stefan Matić
subota 25.01.2020.
14:12
Izvor: Sportske.net

"Redsi" će navodno pokušati već u januaru.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Niko ne može zaustaviti Liverpul ove sezone u Premijer ligi.

"Redsi" imaju seriju od 40 mečeva bez poraza u najboljem takmičenju Engleske, fali im samo devet da stignu Arsenalove "nepobedive". Ipak Klop nije bio preterano aktivan tokom januara, većina smatra da "redsima" i ne trebaju pojačanja u ovom delu sezone.

Engleski mediji pak prenose da su čelnici Liverpula pokušali da dogovore transfer Iska iz redova Real Madrida, ali je ponuda od 50 miliona evra odbijena.

Drugi interesantan igrač jeste Fabijan Ruiz.

Reprezentativac Španije igra odlično, za njega su i Barsa i Real Madrid pokazali interesovanje. Sezona Napolija je ispod svakih očekivanja, videćemo šta će biti sa Napolitancima sutra posle derbija sa Juventusom, ali De Laurentis ima problema sa svojim sastavom.

Fabijan Ruiz Goran Causic Crvena zvezda Napoli

Na takve probleme ciljaju "redsi" koji bi da iskoriste pomenutu situaciju, ali je verovatnije da će konkretnija ponuda za Ruiza uslediti na leto, kada postaje maltene izvesno da će napustiti Napulj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Saturday, 25.01.2020
19:51

Ako cemo realno Liverpool ima ima vrhunsku odbranu i najbolje bekove od svih i stopera. Tu je i jedan od najboljih golamana a odlican napad ali vezni red im i nije nesto cak i ako to ne izgleda lose jer citav dim igra dobro. Nema tu niti jedan vezni koji cak ni u TOP10 mozda cak i 20...

avatar
Normal one
Saturday, 25.01.2020
20:55

Fabinjo? Cak i da nema, imena ne igraju fudbal.Klop igra sa veznim redom koji odgovara njegovom stilu igre.

avatar
RaZZoR (6xx)
Sunday, 26.01.2020
01:47

Ne bih se slozio s tobom, Fabinjo bi mogao upast u bilo koji tim i bit glavni igrac u veznom redu, Vajnaldum isto tako, veliki borac na terenu nesto poput Vidala, jednostavno grize momak, a sto se tice naseg cesto pljuvanog kapitena vjerovatno da je los nebi bio u nepobjedivom timu kapiten, a jaca cinjenica je da je iza sebe ostavio Kejna i Sterlinga u izboru najboljeg Engleskog fudbalera, iza sebe je ostavio jos igraca popit Medisona koga prate svi velikani, naprimjer Pogbu zele Real i Juventus a znamo svi da su to ogrmni velikani a u cemu je bolji Pogba od naprimjer Vajnalduma, imaju slicne pozicije?.